Våra partners

Volt

Reklambyrå

Som huvudbyrå har Volt det övergripande ansvaret för Bris samlade kommunikation i alla kanaler och gentemot samtliga målgrupper. Volt har tillsammans med Bris tagit fram det långsiktiga kommunikationskonceptet ”När barn berättar finns det hopp” och Bris visuella uttryck som lanseras under 2019.

”Volt är en reklambyrå som jobbar kreativt och strategiskt för att tillsammans med våra kunder lösa affärsproblem genom kommunikation. Vi är en fullservicebyrå med expertis inom allt från design, marknads-PR till konceptutveckling.”

Adore you

Designbyrå

Adore you har tagit fram koncept och design för bris.se. Uppdraget innefattar även digital plattform med stödtjänster för barn och unga. Adore you hjälper Bris med digital design, tjänsteutveckling och förbättringar av kund- och användarupplevelsen.

"Adore you är en designbyrå med expertis inom tjänstedesign, ux, strategi, digital transformation och facilitering".

Åtta 45

Tryckeri

Vi producerar en mängd olika trycksaker åt Bris allt från Insamlingsbrev, broschyrer, foldrar och butiksmaterial mm.

"Åtta.45 är ett av Sveriges största tryckeriföretag med ett komplett utbud av grafiska produkter. Våra kunder får något av oss som vi kallar för tryckekonomi."

Quisma

Digitalbyrå

Quisma är rådgivare och medieköpare för digitala medier åt Bris. Quisma hjälper Bris med kommunikation i köpta medier som bland annat innefattar sociala medier och köpt sök.

”Quisma är en av GroupMs byråer. Vår utgångspunkt är helt datadriven marknadsföring och vårt fokus är att expandera och utveckla våra kunder digitalt - och därmed stärka sina verksamheter.”

Iver

It drift bolag

Som primär IT partner till Bris är det vår yttersta målsättning att Bris och deras stödverksamhet ska fungera med IT utan några som helst störningar. Och kan vi på vårt sätt se till så barn får det bättre genom väl fungerande lösningar så har vi gjort vårt jobb!

"Iver är ett företag som bedriver systemdrift och ger lokalt stöd till alla typer av kunder. Vi har tjänster och personal som hyser stor Iver att hjälpa just er"

}
×

Lämna chatt